Blog voor Aanbiedingen Online

Wij vinden de beste websites met de beste aanbiedingen online voor belgie.

Nieuwe Dag - Joggen in Roeselare park! Wablief?!

Welkom terug op mijn hatena website! 

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn vorige artikelen en daarom hier terug zijn voor het lezen van mijn nieuwe artikelen. 

 

Eerst en vooral wil ik een verhaal kwijt van wat er met mij de afgelopen weken is gebeurt! 

Het was een dinsdagmorgen, ik was aan het joggen door het park in Roeselare toen ik opeens iets raar zag bewegen in de struiken. 

Ik was zo curieus dat ik stopte met lopen, en ik aan het wandelen sloeg. 

Je kan het niet geloven wat ik daar aantrof! 

Dus, ik was aan het wandelen toen ik het zag verschijnen in de struiken. Het was een kerel die aan het mastruberen was. Ja je hoort het juist, ik zag ik het park 's morgens vroeg een kerel gewoonweg mastruberen in de struiken. 

Hij had een toestel bij zich om zichzelf te bevredigen dat ik nog nooit had gezien. Ik dacht dat het iets was om subtiel met jezelf te spelen, want je schuift het over je geslachtsdeel en dan doet het automatisch zijn werk denkik. 

Misschien weet iemand hierover meer? 

Het was een zwart ding, dat hij over zijn penis schuifde maar ik zag aan zijn gezicht dat hij zichzelf aan het bevredigen was. En het ergste vanal was dat hij niet stopte toen ik kwam aanlopen. Hij vond het denkik geil om bekeken te worden, want verderop zat er ook een meisje hem heel de tijd aan te staren, en hij keek gewoon weg terug naar haar en bleef doordoen met wat hij bezig was. 

Ik vond dit wel een blogpost waard op mijn blog. 

Hebben jullie een idee welk toestel hij gebruikte om met zichzelf te spelen? Want ik heb geen enkel idee wat hij aan het doen was. 

 

Maar ik wil er ook wel eentje haha. Dus ik ga verder research doen, wat dit soort was (een soort van pocket pussy) zou ik het noemen. Maar ik zal meer research doen, zodat ik exact weet wat hij aan het doen was. 

 

Alvast bedankt voor het lezen van deze kleine update van mijn joggingsverhaal. 

f:id:dagaanbiedingbelgie:20180620224024j:plain