Blog voor Aanbiedingen Online

Wij vinden de beste websites met de beste aanbiedingen online voor belgie.

Dag Aanbiedingen in België

Welkom op mijn hatenablog! Waar ik een dagboek wil maken over de progressie van mijn website dat ik online heb staan. Ik heb dus een website gemaakt die de beste acties van de dag weergeven en hierdoor heb ik kans om ze te winnen. Mijn acties zijn dus alleen gericht op belgië en niet op andere nederlandstalige landen zoals Nederland. 

Waarom heb ik alleen belgië geselecteerd?

Heel simpel, omdat het dan veel makkelijker is als iemand van belgië op mijn website komt om nog uit te zoeken van waarom zijn sommige opties niet beschikbaar voor mij? 

Zo maken we het makkelijk door ons onmiddellijk te segmenteren naar 1 doelpubliek. Om de beste dagaanbieding te vinden online in belgië. Als je op zoek bent naar andere goede websites om kortingen te vinden dan raden we je groupon aan. Deze is over het algemeen bekend om de beste kortingen te geven.  En zo zijn er meerdere websites. Alhoewel op mijn website zijn ze allemaal verzameld op 1 punt. 

Hopelijk heb je bijgeleerd over wat ik nu precies doe op mijn website. Hieronder nog een Youtube filmpje zodat je leert hoe het systeem van groupon werkt. 
ps: is wel engelstalig

 


Learn How Groupon Works!

 

Hopelijk hebben jullie veel bijgeleerd van dit! 

Nog een fijne dag.